Kobiety nad morzem - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995). ([Gdańsk], 1961)
Przedstawia schematyczne, siedzące sylwetki kobiet na plaży.
Pod kompoz. ołówkiem ręką aut. tyt., nr odbitki, sygn. i data: Kobiety nad morzem 2/10 I. Kuran-Bogucka 1961. Miejsce wyd. wg działalności aut.