Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku zaprasza mieszkańców Trójmiasta na bal Wesoła syrena. - Miejski Komitet Odbudowy Warszawy (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Afisz inf. o balu, który miał miejsce w sopockim Grand Hotelu 6.06.1953 r.
Keywords: Sempoliński, Ludwik -- (1899-1981).; Fogg, Mieczysław -- (1901-1990).; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła