Międzynarodowe spotkanie piłki nożnej Status-Lechia. (Gdańsk : [s.n.], 1955)
Afisz inf. o meczu na Stadionie we Wrzeszczu 20.05.1955 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne