[Afisz. Incipit] Polski Związek byłych Więźniów Politycznych Koło Słupsk urządza ... wielki festyn ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o festynie 15.06.1947 w słupskiej restauracji Colosseum.