Rada Stanu : Dzialo się w Warszawie na Sessyi dnia 15. Kwietnia 1809 / Stanisław Potocki ; Stanisław Grabowski. - Potocki, Stanisław Kostka (1755-1821) ([wydawca nieznany], 1809)
Druk ulotny dot.: Gwardii Narodowej miasta Warszawy, z 15 kwietnia 1809.