Rada Stanu : Dzialo się w Warszawie na Sessyi dnia 15. Kwietnia 1809 - Potocki, Stanisław Kostka (1755-1821).; Grabowski, Stanisław (1780-1845). (Warszawa : [wydawca nieznany], 1809)
Druk ulotny dot.: Gwardii Narodowej miasta Warszawy, z 15 kwietnia 1809.
Podtytuł i nazwy autorów pod tekstem.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Rada Stanu; Księstwo Warszawskie. -- Armia; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne