Wolin - na plaży - Kandziora, Andrzej (1928-2020). ([Poznań] : [nakładem własnym autora], 1968)
Przedstawia widok kamienistego brzegu morskiego.
Miejsce wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji zapisane ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data: Wolin - na plaży, akwaforta, A. Kandziora 68.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy