1903-68 Christian Ex Libris / [Christian Blæsbjerg]. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). ([wydawca nieznany], 1968)
Na powierzchni wody stylizowana łódka żaglowa z masztem w kształcie ołówka, na żaglu i u dołu napis: 1903-68 Christian Ex Libris.