1903-68 Christian Ex Libris - Blæsbjerg, Christian (1903- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1968)
Na powierzchni wody stylizowana łódka żaglowa z masztem w kształcie ołówka, na żaglu i u dołu napis: 1903-68 Christian Ex Libris.
Ekslibris własny artysty, na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Dania -- 20 w