Ex Libris Torill Elisabeth Larsen - Aszkowski, Rajmund (1967- ).; Larsen, Torill Elisabeth (1946- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia prostokąt podzielony na trzy pola. W pierwszym dźwigi, nad nimi napis: Solidarność, w drugim Ex Libris Torill Elisabeth Larsen, w trzecim wieże Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku i napis: Solidaritet. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy: "Pamięć" oraz ślepy trójkątny wycisk z literą R.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1990-.