L werbe - Reklame, Graphik : Entworfe, Klischees, Plakate, Diapositiv, Schutzmarken Schrift / Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (s.n., 1930)
Druk reklamowy gdańskiego, przedwojennego grafika, rysownika ; zamieszkałego na Pfefferstadt 52 (Korzenna) z pracami jego autorstwa.