L werbe - Reklame, Graphik : Entworfe, Klischees, Plakate, Diapositiv, Schutzmarken Schrift - Kreisel, Paul (1891-1982).; Verlag A. W. Kafemann ([Gdańsk : s.n., 1930)
Druk reklamowy gdańskiego, przedwojennego grafika, rysownika ; zamieszkałego na Pfefferstadt 52 (Korzenna) z pracami jego autorstwa.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Reklama -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.