Odznaczenie załogi zarządu Portu w Gdańsku orderem Sztandaru Pracu I klasy / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia uroczystość odznaczenia załogi zarządu portu w Gdańsku orderem Sztandaru Pracu I klasy, 27 kwietnia 1978 roku.