Kancelaria miejscem trudnych spotkań / Wojciech Rzeszowski. - Rzeszowski, Wojciech (1966- ).
Jezusowy styl działania. Praca w kancelarii na tle innych posług. Kancelaria parafialna a doświadczenie śmierci. Stając przed Nieznanym i tym, co nieznane. Wobec tajemnicy człowieka. Pogrzeb i pieniądze. Msza pogrzebowa homilia czy kazanie?