Ex libris Kazimierza Boruckiego / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) ([wydawca nieznany], 1957)
Wazon z tulipanem, na półce z książkami, rysunek obwiedziony czarną ramką. Na ramce u góry i na dole napis: "Ex libris" po bokach "Kazimierza Boruckiego".