[MS Piłsudski]. ([wydawca nieznany], 1938)
Plakat reklamujący transatlantyk Piłsudski. Na druku: w lewym górnym roku wizerunek Marszałka, niżej transatlantyk na wodach, u dołu druku widok na Nowy Jork i Dworzec Morski w Gdyni.