[Afisz. Incipit] Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki ... organizuje ... I-szy niedzielny Poranek Muzyki Kameralnej. ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz inoformujący o koncercie w sali Ratusza Staromiejskiego 12.04.1959 r.