[Ulotka. Incipit] Orędzie Ojca Jana Pawła II do prymasa Polski Stefana kardynała Wyszyńskiego ... - Jan Paweł II (papież ; 1920-2005) (Wolna drukarnia Stoczni Gdynia, 1980)
Ulotka z treścią orędzia Jana Pawła II z 25.08.1980 roku.