Artysta Grafik Wiktor Langner / W.Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1941)
Monogram W L na tle gałązka laurowa, wokoło napis: Artysta Grafik Wiktor Langner, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.