Dwie godziny z jazzem na ty : niedziela, 15 stycznia / Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych "Estrada", L. E. Karłowski. - Karłowski, L. E. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o imprezie w Teatrze "Wybrzeże" w Gdyni i w Teatrze Wielkim w Gdańsku 15.01.1956.