Ex Libris Herbert Schwarz W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia kwiatowy ornament wokół czarnego kwadratu z gałązką z kwiatkami. U dołu napis: Ex Libris Herbert Schwarz. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.