Między anegdotą a doświadczeniem : rozmowy w Ubliku / z udziałem Piotra Augustyniaka [i 4 pozostałych.] ; Cezary Wodziński. - Wodziński, Cezary (1959-2016) (Wydawnictwo "słowo/obraz terytoria", 2007)
Zapis rozmów przeprowadzonych z Cezarym Wodzińskim w Ubliku latem 2007 roku.