Dr. Reich Milton Oscar Könyve EV. - Vaskovitz, Elise von (1868- ). (1900)
Przedstawia w ozdobnej ramce, kobietę siedzącą przy sztaludze, przed którą stoi personifikacja Sprawiedliwości. Napis u góry: Dr. Reich Milton Oscar, po środku: Könyve. Sygn. aut. w obrębie kompoz.