Ex Libris S. Knape - Pantelûk, Ìvan Grigorovič (1913-1992).; Knape, Seweryn (1962)
W prostokątnej ramce głowa kobiety wśród kwiatów. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: S. Knape.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.