Ex Libris Galambos Ferenc / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1965)
Pod świecącym słońcem wyłaniająca się z wody Syrena trzymająca żaglowiec w ręku, napis u góry: Ex Libris, u dołu na wstędze: Galambos Ferenc. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.