[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarzad m. Leborka podaje do wiadomosci ostateczne brzmienie nazw ulic ... / Nosowski Henryk. - Nosowski, Henryk ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązujących nazwach ulic w Lęborku 20.05.1946 r.