[Afisz teatralny. Incipit:] W Teatrze Miejskim im. Juliusza Słowackiego ... szósty doroczny popis uczniów Miejskiej Szkoły Dramatycznej ... / Teatr Miejski im. Juliusza Słowackiego. ([wydawca nieznany], 1928)
Afisz informujący o wydarzeniu 26.06.1928 r. W programie: Śluby panieńskie, Ponad śnieg, Wesele, Lekkomyślna siostra.