Gottlieb Wernsdorff SS. Theol D. et P.P. Ord. Theol. Sen. Consist. Eccles. Assessor Templi Paroch Pastor et circuli Efect Saxo. Superint. General. (1700)
Przedstawia portret w popiersiu gdańskiego pastora i profesora Gimnazjum Akademickiego Gottlieba Wernsdorfa (1668-1729).