Ex+Libris Włodzimierz Egiersdorff / Th. V. - Vetler, Th (1963)
Przedstawia pomiędzy skrzyżowanymi gałązkami laurowymi posąg króla Zygmunta III z warszawskiej Kolumny Zygmunta, u dołu herb Poraj. Wokół napis: Ex+Libris Włodzimierz Egiersdorff. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.