Anna Lewandowska, Inkunabuły Książnicy Miejskiej im. M. Kopernika, Książnica Miejska im. M. Kopernika, Toruń 1979, s. 93, ilustr., "Prace Książnicy Miejskiej im. M. Kopernika w Toruniu", nr 13 - Nowak, Zbigniew (1927-2015).; Lewandowska, Anna (1920-1999).; Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych ([Gdańsk] : [Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: Inkunabuły Książnicy Miejskiej im. M. Kopernika / Anna Lewandowska. Toruń, 1979.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Nadbitka: Rocznik Gdański, t. XLIII, 1983, z. 1.
Keywords: Książnica Miejska im. Mikołaja Kopernika (Toruń) -- katalogi; Książki -- recenzje; Inkunabuły -- Polska -- Toruń -- katalogi