[Afisz. Incipit:] Z.S. "Budowlani" wystawia I-szy raz w Polsce Bajki na Lodzie 1. Kopciuszek 2. Pan Twardowski 3. Konik Garbusek ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o widowisku, które miało miejsce 13-14.01.1953 r. na kortach "Ogniwa" w Sopocie z okazji II Zjazdu PZPR. Udział wzięli wielokrotni mistrzowie Polski w jeździe figurowej na lodzie: Anna Burche-Linderowa, Hanna Dąbrowska, Leon Osadnik, Bolesław Staniszewski, Paweł Wrocławski.