Głodujacy kolejarze w Słupsku zawiesili swój protest - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1990)
Przedstawia wychodzących z budynku PKP w Słupsku strajkujących kolejarzy, którzy idą na badania lekarskie, 25 maja 1990 roku.
Tytuł na awesie.
Data na awersie.
Autor na awersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Słupsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie