Unser Buch Dr. Ing. Rudolf U. Reinhilde Zillich / A. Cossmann. - Cossmann, Alfred (1870-1951) ([wydawca nieznany], 1936)
W kole monogram RRZ, wokoło symbole znaków zodiaku, w otoku napis: Unser Buch Dr. Ing. Rudolf U. Reinhilde Zillich. Nazwisko artysty ryte pod kompozycją.