[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku z dnia 1.III.1957 r. w sprawie hodowli inwentarza żywego na terenie m. Malborka. ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz z treścią zarządzenia.