[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku z dnia 1.III.1957 r. w sprawie hodowli inwentarza żywego na terenie m. Malborka. (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz z treścią zarządzenia.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne