Dzg. Turme u. St. Marien - Göbel, Fritz (18..-19..). ([Gdańsk], 1931)
Przedstawia fragment panoramy Gdańska z widokiem na bryłę Kościoła Mariackiego.
U dołu kompozycji po prawej sygnatura autora. Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według tematu i działalności autora.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce