Wystawa malarstwa, rzeźby i grafiki Związku Polskich Artystów Plastyków w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1946)
Plakat wystawy, która miała miejsce na Politechnice Gdańskiej, 12.05-12.06.1946 r. Na plakacie przedstawienie kogi.