Pieśni powstania listopadowego / Muzeum Archidiecezji Warszawskiej ; Filharmonia im. Traugutta ; [tekst Tadeusz Kaczyński]. - Kaczyński, Tadeusz (1932-1999) (s.n.], 1986)
Program koncertu, który miał miejsce w Muzeum Archidiecezji Warszawskiej 15.12.1986 r. wykonawcami byli muzycy Filharmonii im. Traugutta.