[Afisz. Incipit:] Chór Kościelny św. Grzegorza ... urządza powtórkę przedstawienia pod tyt: Ciotka Karola ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.11.1947 r. w auli Gimnazjum Ogólnokształcącego przy ul. Stalina w Tczewie.