[Afisz. Incipit:] Chór Kościelny św. Grzegorza ... urządza powtórkę przedstawienia pod tyt: Ciotka Karola ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.11.1947 r. w auli Gimnazjum Ogólnokształcącego przy ul. Stalina w Tczewie.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.