Włodzimierz Perzyński - Lekkomyślna siostra : komedia w 4 aktach / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Afisz teatralny premiery 12-13.03.1966 r. w sali Morskiego Domu Kultury w Gdańsku-Nowym Porcie. Reżyseria Janina Orsza-Łukasiewicz, scenografia Danuta Pogorzelska, asystent reżysera Zbigniew Gawroński.