Włodzimierz Perzyński - Lekkomyślna siostra : komedia w 4 aktach - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdańsk : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1966)
Afisz teatralny premiery 12-13.03.1966 r. w sali Morskiego Domu Kultury w Gdańsku-Nowym Porcie. Reżyseria Janina Orsza-Łukasiewicz, scenografia Danuta Pogorzelska, asystent reżysera Zbigniew Gawroński.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.