Ex Libris J.-M. Fernandez Albors J. B. - Botella, Juan Vincente (1925-1997) (1965)
Przedstawia mężczyznę, ze wzniesionymi do góry rękami, klęczącego na księdze na tle rozgwieżdżonego nieba. Napis z lewej strony: Ex Libris, z prawej: J.-M. Fernandez Albors. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.