[Afisz. Incipit:] 500 Lat Sztuki Drukarskiej w Gdańsku : Wieczór drukarzy w Teatrze "Miniatura". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1998)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na afiszu.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Drukarstwo; Drukarze; Edytorstwo; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz