[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 18 sierpnia 1949 r. w sprawie zezwoleń na zamieszkanie i przedłużenie pobytu czasowego w strefie nadgranicznej województwa gdańskiego / Wojewoda. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.