[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 18 sierpnia 1949 r. w sprawie zezwoleń na zamieszkanie i przedłużenie pobytu czasowego w strefie nadgranicznej województwa gdańskiego - Województwo Gdańskie (Polska). Urząd Wojewódzki (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Pod tekstem: Wojewoda (-) Inż. St. Zrałek.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.