[Afisz. Incipit] Słupski Klub Motocyklowy "Start" organizuje w dniu 1 czerwca 1947 roku ... wyścig motocyklowy o mistrzostwo ziemi słupskiej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wyścigu na trasie Słupsk-Sławno-Polanów-Miastko-Słupsk.