[Afisz. Incipit] Uwaga! Uwaga! Państwowe Stado Ogierów Kwidzyn-Miłosna urządza ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem imprezy konno-sportowej 28.11.1948 r. Podczas zawodów przygrywa orkiestra, organizator zapewnia bufet.