Ex Libris G. Mantero [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1970)
Przedstawia kielich między gałązkami winorośli. Niżej napis: Ex Libris G. Mantero. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.