Ex Libris G. Mantero - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([S. l.], 1970)
Przedstawia kielich między gałązkami winorośli. Niżej napis: Ex Libris G. Mantero. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem autograf aut. i data.